Kontakt os: +45 5693 2071 - mail@hoscasper.dk

Møder & Konferencer

Sørg for den rette indpakning, når De holder vigtige møder med kunder eller samarbejdspartnere. En kulinarisk indpakning fra Casper, kan flytte et “Nej Tak” til et rungende “Ja!”.

Læs mere


Familiefester

Står De over for at skulle arrangere en fuldendt familiefest, rund fødselsdag eller et måske et helt bryllup? Så lad Casper bidrage til, at gøre begivenheden kulinarisk komplet.

Læs mere


Vores menuer

Vi har sammensat en række enkeltretter og menuforslag, som De kan bruge som inspiration, når De planlægger Deres næste arrangement. Eller har De selv ideer vi kan realisere?

Læs mere

Kulinariske oplevelser

Nyt fra Casper

03Oct

Jul & Nytår 2017

0 Kommentarer
Tag et kig på vores lækre jule og nytårsmenuer. Vi vil sætte en ære i, at smøre dine smagsløg under... Read More →
05Nov

Hos Casper videopræsentation

0 Kommentarer
Se videopræsentation om Hos Casper her!... Read More →

Hvorfor vælge Casper?

Leder De efter bedst tænkelige kvalitet til overkommelige priser, så er De kommet til det rette sted. Hos Casper er kvaliteten og kærligheden til god madkunst i højsædet. Vi går aldrig på kompromis.
Se vores status hos Fødevarestyrelsen. Fødevarestyrelsen
Igennem mange år, har vi specialiseret os i, at udvælge, behandle og forberede de Bornholmske råvarer på udsøgt vis. Det vil De som kunde opleve hos Casper – og vi garanterer at Deres smagsløg aldrig glemmer denne oplevelse.
Der findes ikke to arrangementer eller begivenheder der er ens. Hos Casper sætter vi en ære i, at afdække Deres behov og sammensætte den kulinariske løsning der matcher præcis. Vi går gerne et ekstra skridt for at gøre Dem og Deres gæster yderst tilfredse.
Hos Casper samarbejder vi med øens bedste leverandør af alt indenfor udlejning. Klik her og besøg IH Service center

Lad os tale om de perfekte rammer for Deres næste arrangement

Vi vil sætte en ære i at tilfredsstille Deres smagsløg

Til Toppen