Caspers tanker og ideer

Hele mit liv har drejet sig om mad, først som ”overlevelse”, så sjov, så interesse, så uddannelse, så erhverv, nu hårdtarbejdende selvstændig, men hele tiden som livsstil.

Danmark er desværre det land i Europa der pr. indbygger bruger færrest penge på madvarer.

Men… ingen problemer i samtalekøkkener til flere hundrede tusinde kroner, for så at gå på café og spise, eller endnu værre,  at hente en færdigret i supermarkedet.

Jeg sætter en stor ære i, at alt er lavet fra bunden og af de bedste råvarer. Så vidt muligt omfang bruger vi lokale Bornholmske råvarer. Vi har eget bageri, koldt køkken, røgeri mv.

Hellere gi´ en 25 krone seddel mere pr. kuvert for noget ordentligt, end gæsterne siger: Tak for mad, det var da meget godt 🙁

Ærgerlig fornemmelse når der skal så lidt ekstra til.

Jeg håber stille og roligt at danskerne vil få øjnene op for ordentlige råvarer, det er jo til syvende og sidst, os selv der bestemmer, hvad der ligger i køledisken. Om det så er med eller uden hest, ja vi bestemmer jo også selv, det er kun et spørgsmål om prisen!

Vores primære fokus er på Middelhavskøkkenerne med de fantastiske smage og farver det indebærer, MEN hele tiden med udgangspunkt i Bornholmske råvarer.

Jeg min hustru Sanne og vores personale ønsker kun det bedste for vore kunder og byder alle hjertelig velkommen.