Kontakt os: +45 5693 2071 - [email protected]

Ofte stillede spørgsmål.

Vi vil gøre hvad vi kan for at besvare Deres spørgsmål

FullWi_3

Vi sidder klar til at besvare Deres spørgsmål

Vi har forsøgt at samle de spørgsmål vi ofte bliver stillet i dialogen med nye og eksisterende kunder. Hvis De har andre spørgsmål, er De naturligvis velkommen til at kontakte os direkte.

Kan man kun bestille hvad der står på hjemmesiden?

Naturligvis ikke !  Vi laver alt (næsten), brug vores menuer som inspiration, bland gerne rundt i dem, eller vælg fra de enkelte kort. Så tager vi en personlig snak, og får sat den helt rigtige menu sammen til Dem.

Kan i levere fra dag til dag?

I de fleste tilfælde kan vi reagere rigtigt hurtigt – også fra dag til dag. Men det kommer naturligvis an på Deres ønsker og hvad vi har tilgængeligt af friske råvarer. Vores bedste anbefaling er, at De tager kontakt til os i god tid forud for Deres arrangement.

Kan man få et tilbud?

De er altid velkommen til at ønske et tilbud på Deres særlige ønsker. Klik på “Kontakt” og udfyld formularen, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Kan i også stå for service, oppyntning og servering?

Vi samarbejder med de bedste leverandører indenfor service og servering på øen og har selv resourcer der kan koordinere oppyntning sammen med Dem. På denne måde sikrer vi, at der er en konsekvent linje gennem Deres arrangement og intet er overladt til tilfældigheder.

Hvor mange gæster kan i levere til?

Vi har endnu ikke mødt en opgave vi måtte takke nej til på grund af selskabets størrelse. Så tøv ikke med at tage kontakt – uanset hvor stort Deres arrangement måtte være.


Har De andre spørgsmål?

Hold Dem endelig ikke tilbage med yderligere spørgsmål. Vi vil besvare så hurtigt som muligt.

Kontakt Casper

Back to Top