Lækre hovedretter
Til alle vores hovedretter serveres lækker salat, hjemmelavet dressing og hjemmebagt brød.
Nedenstående menuer er ment som forslag og inspiration, vi laver lige hvad De ønsker. Hvad enten det er etnisk, gammeldags klassisk eller gourmet.
VEGETAR:
Tiden og trenden går mere i den grønne retning og vi er altid klar på at lave vegetariske menuer hvis De ønsker.
Hovedretter
Hovedret | Pris |
---|---|
Letsaltet kalveculotte, pocheret i urtebouillon. Hertil serveres mild peberrodscreme, variation over grøntsager, små kartofler vendt i smør i krydderurter og plukket salat | 225 Kr. |
Langtidsstegt lammekølle, med timian, hvidløg og citrus. Hertil svampegratin, kartoffelratatouille, lammereduktion, hvidløgscreme og mixed salat | 295 Kr. |
Helstegt oksefilet med flamberede skovsvampe, glaserede urter, kartofler i smør og krydderurter, kraftig portvinssauce og plukket salat | 255 Kr. |
Kalvemørbrad med tilkoblet kyllingeballotine. Hertil ristede skovsvampe, glaserede sæsongrønsager, kartoffelsoufflé, kalveglace og hanecreme | 345 Kr. |
Gammeldaws, mør kalvesteg, glaserede grønsager, persillekartofler. Kraftig kalveskysovs og ribsgelé. Vi laver også gerne en waldorffsalat og asier, hvis De ønsker. | 195 Kr. |
Letsaltet svinefilet af velfærdsgris, på spidskål i ahornsirup med små rodfrugter, kartofler og sauce af reduktion. | 185 Kr. |
Indbagt laks med souffléfars og scampirejer i sprød butterdej. Hertil serveres hummercremesauce, smørrystede kartofler og lækre glaserede grønsager | 295 Kr. |
Fersk kylling stegt med citrus og krydderurter. Lagt på ratatouille med sennepscreme og kartoffel | 185 Kr. |
De anførte priser er “ud af huset”, afhentet og ved minimum 10 kuverter.
Få komponeret Deres egen hovedret
Vi vil sætte en ære i at tilfredsstille Deres smagsløg