Tapas er vores helt store passion og force.
En fantastisk måde at servere mad på, let, lækkert, anderledes og meget nemt for Dem !!
Det eneste De skal gøre, er at tage filmen at de smukt pyntede fade, servere og nyde synes af glade gæster.
Vi arbejder efter torvekøkkenprincippet med vores tapas, derfor kan vi aldrig sige 100%, hvordan den ser ud, men der er altid 4 slags fisk + skaldyr, 4 slags kød/hjemmelavede specialiteter alle lagt på selvstændige lækre garniturer.
Herunder kan De se et forslag, hvordan den kunne se ud.
Tapasmenu
Terrine af ørred og kuller på spidskål i sesam og ingefær,
med rejer, dildcreme, syltet rødløg, lodderogn og dild
Krydderbagt laksefilet på broccoli i Lehnsgård olie og tranebær
med wasabicreme, kapersbær og søkoraller
Paupiette af skærising og ørred med dild og citronolie på bulgur og urter i safran, citroncreme, syltet asparges, citronkaviar og fuglegræs
Sennepsbagt torskeryg på bagt blomkål, solsikke og hjertesalat med sennepscreme, dampet blåmusling, syltet havtorn og vild sennep
Majskylling i Bornholmsk sennep og rosmarin på kartoffelsalat med bagt tomat, peberrodscreme, asier og bladpersille
Hjemmelavet Lomo af velfærdsgris på limabønner i karry og
sprød agurk chilicreme, syltede semi dried tomater og kørvel
Hjemmelavet Bresaola (af Tyrekalv fra Pilegård) på nudler i pesto og ruccola, hvidløgscreme, karrymarineret feta og blodappelsinperler
Rillettes af gris og and med Bornholmsk Gin på fennikel, selleri og ananas med ramsløgscreme, syltet græskar og spirer
Serveres med salat, hjemmelavet dressing & hjemmebagt brød
Pris pr. kuvert 295 kr.
Vi har i øjeblikket et SUPER TILBUD med den store tapasmenu og lækker hjemmelavet frugttærte med friske frugter og bær for KUN 355 kr.
Da det er et meget stort “set-up” er der et minimum på 15 kuverter.